Zoek mijn iPhone

Zoek mijn iPhone

Vind je verloren iPhone, iPod touch of iPad terug

Zoek mijn iPhone is een gratis applicatie waarmee je je iDevice lokaliseert. Ook wis je op afstand desgewenst alle info op het toestel. Is je iPhone gestolen of kwijtgeraakt, dan vind je deze met Zoek mijn iPhone, beter bekend als Find my iPhone...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Telefoon wissen op afstand
  • Alarm aanzetten op afstand

TEGEN

  • Werkt niet gratis op oudere firmware
  • Instellen hoop gedoe

Gemiddeld
6

Zoek mijn iPhone is een gratis applicatie waarmee je je iDevice lokaliseert. Ook wis je op afstand desgewenst alle info op het toestel. Is je iPhone gestolen of kwijtgeraakt, dan vind je deze met Zoek mijn iPhone, beter bekend als Find my iPhone, via een ander Apple-apparaat terug.

Zoeken op afstand

Zoek mijn iPhone werk een beetje zoals Android-applicatie Prey, met beveiliging op afstand. De applicatie zoekt je iPhone, iPad of iPod touch en toont deze op een kaart. Ook stuur je op afstand een bericht naar het toestel of laat je zelfs een alarm afgaan. Staat je telefoon op de stille stand dan zet je met Zoek mijn iPhone het geluid op oorverdovend. Wissen en vergrendelen op afstand is ook mogelijk met deze Nederlandse variant van Find my iPhone.

Locatie opsnorren via de browser

Dankzij Zoek mijn iPhone heb je eindelijk wat grip op de zaak wanneer je een iPod, iPad, of iPhone kwijt bent. De software installeer je op het apparaat dat je wilt beveiligen én op het toestel dat je gebruikt om je iPhone, iPad of iPod touch op te zoeken. Ben je in het bezit van een Mobile Me account, dan bekijk je ook met een internetbrowser de locatie(s) van je iDevices. Een Mobile Me account kost geld, maar het gebruik van Zoek mijn iPhone niet. Wel is iOS (het besturingssysteem) 4.2 vereist.

Conclusie

Voor bezitters van een Mobile Me account (Apple's dienst voor synchronisatie van bestanden) is dit een no-brainer. Ben je echter geen lid en heb je iOS versie 4.2 geïnstalleerd dan is Zoek mijn iPhone een welkome aanvulling. Helaas is de dienst niet zo open en vrij als Android conculega Prey, maar iets is beter dan niets.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor iphone

Zoek mijn iPhone

Download

Zoek mijn iPhone 4.0

Beoordelingen about Zoek mijn iPhone

Promotie×